وريدات بالسبانخ


وريدات بالسبانخ

5 / 5

المقادير:

عجين المعجنات المالحة الوصفة هنا

السبانخ

جبن طري

جبن احمر محكوك

هريسة

ملح

قطعة زبدة

الطريقة:

نقطع السبانخ و نضعه على النار مع الزبدة و الملح حسب الذوق و نحرك حتى يذبل

نزيله من على النار و نضيف الهريسة و الجبن الطري و الجبن الاحمر و نمزج

wridate aux epinards (1)  wridate aux epinards (3)

نشكل كويرة من العجين و اخرى اصغر من الحشو

wridate aux epinards (2)

نضع كويرة الحشو داخل العجين و نجمع جيدا ثم نبسطه قليلاwridate aux epinards (4)

wridate aux epinards (5)

بسكين حاد نقطع (الصورة)wridate aux epinards (6)

ثم نقلب القطع ندهن بالبيض و ندخلهم الفرنwridate aux epinards (7) wridate aux epinards (8) wridate aux epinards (9)

ألف صحةwridate aux epinards (10) wridate aux epinards (11) wridate aux epinards (12) wridate aux epinards (13) wridate aux epinards (14) wridate aux epinards (15) wridate aux epinards (16) 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 

تعريب وتطوير: www.tempblogge.blogspot.com
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes custom blogger templates